Stress Coaching

Der kan være mange forskellige årsager til en stress tilstand, og ofte er der tale om forskellige samspillende faktorer. Stress Coaching kan hjælpe med at afklare hvilke faktorer der er på spil i den konkrete situation, og hvad der kan gøres for at nedbringe stressniveauet. Stress Coachingen vil målrettes lige præcis dig og din situation – eller din virksomhed/dine medarbejdere.

Hvordan forstå og håndtere stress ?

Der er mange bud på hvordan stress skal forstås og håndteres. Tilsyneladende er der desværre også en tendens til at det store fokus på at stress er farligt, er med til at forstærke stress mange steder. Man kan næsten sige at stress bliver en smitsom sygdom på det metakognitive og følelsesmæssige plan. Jeg tror derfor det er vigtigt at se mere nuanceret på den konkrete stresstilstand hos det enkelte menneske. Dermed er det vigtigt at DU som enkeltperson tager ansvar for din stresstilstand, og måske får den isoleret fra andres stress.

Kontakt mig for Stress Coaching

Kontakt mig for at høre hvad jeg specifikt kan tilbyde dig som privatperson – eller din virksomhed / dine medarbejdere. Jeg har stor erfaring med behandling og coaching af mange forskellige stress problematikker. Ring 60686088 eller send mig en mail, så kontakter jeg dig.

Forebyg Stress

Det er muligt at lære nogle forholdsvist enkle teknikker til at forebygge stress eller tage det i opløbet. Det er altid en rigtig god investering at give dig selv – eller dine medarbejdere – et forebyggende coachingforløb. Ofte vil få timer kunne forebygge, hvor det vil koste langt mere med sygdomsforløb og behandling når først skaden er sket.

Fakta om Stress

Stress er et gennemtærsket begreb, som bruges i flæng – få flere fakta om stress her

Af: Heidi Jacobsen