Personlig coaching

Coaching fokuserer på større bevidsthed omkring valg, prioriteringer og mål i livet. Målet med coaching er at du må blive bedre istand til at gennemføre og opnå det, du gerne vil. Det handler om at finde og styrke dit potentiale og dine ressourcer, så du kan opnå positiv forandring i dit liv.

Coaching – nå dine drømme og mål

Coaching er en konkret hjælp til bedst muligt at opnå dine drømme og mål for tilværelsen. Gennem coaching får du hjælp til at træffe gode og meningsfulde beslutninger for dit liv, og støtte til at føre beslutningerne ud i livet. Der er mange valgmuligheder i livet, og hvordan prioritere på en måde, der er rigtig og meningsfuld…? Og hvordan overvinde de forhindringer, som så ofte kan gøre det svært at nå et mål…?

Ofte er vi ikke helt bevidste om, hvad det egentlig er, der styrer vores valg og vores handlinger. Igennem coaching kan du blive mere bevidst omkring dine valg og din adfærd – det kan åbne muligheder for at gå nye veje eller få prioriteret på en måde, der er sundere og bedre for dig.

Har du brug for coaching? Eller bare lyst til at gøre en indsats for at blive lidt skarpere og mere bevidst omkring din livsførelse?

Ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen over mit billede og skriv mig en mail. Du er velkommen i min praksis i Randers, hvor det er nemt at komme til fra hele Østjylland.

Coaching – både privat og arbejdsrelateret

Coaching kan benyttes til såvel personlige som arbejdsrelaterede områder. Så hvis du ønsker at gøre en aktiv indsats i forhold til at udvikle nogle områder af dit liv, så kan personlig coaching måske hjælpe dig konkret på vej.

Personale-coaching er en mulighed for at styrke trivsel, ressourcer og dermed indsatsen på arbejdspladsen, og det kan være medvirkende til at nedsætte sygefraværet.

Læs mere om hvordan coaching foregår…

Af: Heidi Jacobsen