Selvmordstanker

Ønsket om slet ikke at være her mere – ønsket om at livet bare må få en ende – den slags tanker kan melde sig når livet opleves rigtig svært og håbløst.

Ofte handler det om at føle sig mislykket i sit liv på en eller anden måde – at føle sig uønsket, uelsket, alene, ubrugelig, formålsløs, eller bare føle sig som én stor fejltagelse. Livet føles uden mening og uden fremtid – fremtiden er uudholdelig at se i øjnene.

Rigtig mange mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i livet at der opstår tanker om selvmord – for nogle flygtigt, og for andre mere påtrængende og ofte tilbagevendende.

Selvmordstanker ? Søg hjælp !

Hvis selvmordstanker begynder at melde sig, er der brug for hjælp! Det er vigtigt at snakke med et andet menneske om alt det, der gør livet så forfærdeligt, at det ikke er til at holde ud at leve. Men ofte følger en mistillid til andre mennesker med, sådan at det er svært at tro på at nogen faktisk har gode hensigter, og det kan være rigtig svært at tage skridtet og betro sig til nogen.

Går du med selvmordstanker ? Jeg vil gerne lytte til dine tanker og hjælpe dig. Ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen og skriv mig en mail.

Når det så nogle gange kommer dertil, at tankerne om selvmord omsættes til deciderede selvmordsforsøg, ja så er det selvsagt på allerhøjeste tid at få hjælp..!! Når livet bare gør så ondt, kommer alle mulige svære følelser til at overtage hele manegen og styre rigtig meget. Derfor er det næsten umuligt at tænke klart og handle velovervejet. Selvmordsforsøg er oftest en handling begået i afmagt og smerte.

Genkender du noget på denne side, har du i høj grad brug for hjælp! Ring eller skriv og få en hurtig tid i min praksis i Randers. Du er meget velkommen, og dine dystre tanker og følelser er også velkomne.

Igennem terapi er det muligt at genfinde livslysten og livsglæden – selvom det ikke er til at gribe og tro, når livet opleves helt ude på overdrevet og tankerne kredser om hvordan der kan “slukkes for kontakten”… Kom i terapi og få i stedet hjælp til at genfinde kontakten til livet.

Af: Heidi Jacobsen