Seksualitet

Mange mennesker kæmper med en problemfyldt seksualitet – det gælder både i livet som single og i parforholdet. Sex og seksuelle følelser er for mange et blufærdigt og ømtåleligt emne når det bliver helt personligt, så problemerne får ofte lov at vokse sig alt for store før der bliver søgt hjælp. Det kan føles pinligt og grænseoverskridende at opsøge hjælp netop omkring seksualitet. Mange tænker at vi har en åbenhed om seksualitet, men ofte er det på en distanceret og humoristisk måde, og når det kommer til dybe personlige seksuelle følelser, så kniber det med åbenheden. Faktisk er seksualitet noget af det mest naturlige og kraftfulde, som er lagt ned i ethvert menneske, og det er vigtigt at kende og erkende sin egen seksualitet, for at kunne leve sundt med den. Og når seksualiteten slår knuder og bliver vanskelig og problemfyldt, så er det værd at opsøge hjælp til at finde ud af det.

Der kan opstå mange forskellige problematikker omkring seksualitet – det kan være svært at forholde sig til sin egen seksualitet og få styr på sine egne seksuelle følelser, der kan komme usunde og ødelæggende måder at udleve sin seksualitet, eller måske har der foregået seksuelle krænkelser eller overgreb… eller noget helt andet… Seksualiteten er et sårbart område, som derfor meget nemt kan blive påvirket af alt muligt, og alt for nemt bliver besværlig og konfliktfyldt.

Også i mange parforhold giver det seksuelle samliv anledning til konflikter, sårede følelser mv. Der kan være forskellige forventninger og ønsker omkring samlivet, eller der kan være fysiske problemer som hindrer samlivet… og alt muligt andet… der er rigtig mange faktorer, der spiller ind på hvordan det seksuelle samliv er i et parforhold. Hvis det handler om seksuelle problemer i parforholdet, er det selvsagt en god idé at opsøge terapeutisk hjælp sammen.

Få sundere seksualitet

Både individuelt og som par er der gode muligheder for igennem terapi at blive klogere på sin egen seksualitet og få et sundere seksuelt liv – uanset om det er praksis, fantasier eller længsler der fylder.

Har du brug for en ærlig og åben snak om din seksualitet og dit sexliv, så tag skridtet og ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen over mit billede og skriv mig en mail, så vender jeg tilbage snarest.

Jeg har meget stor erfaring med terapi og parterapi omkring seksuelle problemstillinger og udfordringer. Uanset om du oplever at stå helt alene med svære seksuelle følelser eller om det er sexlivet i parforholdet der er problemet, så gør noget ved det nu!

Min praksis er i Randers, og jeg har mange klienter fra hele Østjylland, men når det gælder par og seksualitet er der også mange som vælger at køre fra andre dele af Jylland. Du / I er også meget velkommen hos mig, uanset hvorfra I kommer.

Af: Heidi Jacobsen