Individuel terapi

Mange forskellige situationer og problemstillinger kan give anledning til overvejelser om at gå i terapi. Længere nede på denne side finder du nogle af de emner, der ofte bliver arbejdet med i terapi – du kan klikke ind på hvert enkelt emne og læse lidt mere. Måske kæmper du med noget, som du ikke umiddelbart finder et match på i min liste, men det betyder ikke at jeg ikke kan hjælpe dig. Uanset hvad din problematik er, så ring frimodigt til mig på 60686088 og få en uforpligtende snak.

Du er velkommen i terapi hos mig i mit behagelige terapilokale i Randers. Jeg har mere end 10 års erfaring med terapi, og har hjulpet mange mennesker i hele Østjylland. Mit arbejdsfelt er bredt og jeg arbejder med alle aldersgrupper og alle mulige problematikker.

Terapi – emner

Brug for personlig terapi ?

Jeg kan i de fleste tilfælde finde en hurtig tid til dig – ring 60686088 eller tryk kontaktknappen herunder og send mig en mail, så vender jeg tilbage snarest! Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har brug for hjælp eller om jeg er den rette til at hjælpe dig, så kontakt mig helt uforpligtende for afklaring.

[DKB url=”https://heidijacobsen.dk/kontakt/” text=”Få hjælp – kontakt mig i dag” title=””   width=”160″  opennewwindow=”no”    textcolor=”#ffffff”]’

Af: Heidi Jacobsen