Angst

Angst er i udgangspunktet en helt naturlig og sund reaktion, som gør os i stand til at handle effektivt i truende og farlige situationer. Men nogle mennesker oplever uforståelige, overvældende og uhåndterlige anfald, selvom de ikke er i fare. Reaktionen kan komme i pludselige anfald (panikangst) eller være tilstede som en konstant uro. Reaktionen kan også være fokuseret på bestemte ting, og komme til udtryk som fobier.

Angst symptomer:

Der er mange forskellige symptomer, mennesker er forskellige – men nogle af de mest almindelige er:

  1. hjertebanken
  2. svedeture
  3. rysten
  4. kvælningsfornemmelse
  5. åndenød / vejrtrækningsbesvær
  6. trykken for brystet
  7. kvalme, svimmelhed
  8. prikkende fornemmelse i hænder og fødder

Forstå og håndtér din angst

Ofte opstår panikangst eller uforståelig angst fordi du har noget andet følelsesmæssigt, du ikke har fået taget dig af. Det kan f.eks. være fortrængt sorg eller uforløst vrede. Det kan virke ulogisk, men hvis dit følelsesliv på nogle områder “bliver kvalt” kan der opstå en generel angst, som kan komme til udtryk på alle mulige måder.

Igennem terapi kan du få hjælp til at undersøge hvad der ligger bag din angst, og du kan lære at håndtere den. Du er velkommen hos mig i Randers til behandling af din angst – ring 60686088 eller skriv mig en mail.

Social angst

Socialangst er en gennemgribende reaktion i forbindelse med at være sammen med andre mennesker. Du er bange for hvad andre tænker, bange for at gøre noget forkert, har stærke negative tankemønstre om dig selv og stærkt begrænsende følelsesmæssige reaktioner ift. forskellige sociale relationer, som regel både privat og arbejdsrelateret.

Angst – søg hjælp nu!

Oplever du angst? Kontakt mig på 606860688 eller tryk dig ind på kontaktknappen herunder og skriv mig en mail, så vender jeg tilbage til dig snarest. Jeg ved du sandsynligvis har brug for hurtig hjælp, så jeg finder en tid til dig uden ventetid.

Uanset hvilken form for angst du lider af, kan jeg sandsynligvis hjælpe dig. Jeg stor erfaring i behandling af alle mulige former for angstreaktioner.

Jeg har praksis i Randers og det er let at kommer hertil fra hele Østjylland.

[DKB url=”https://heidijacobsen.dk/kontakt/” text=”Få hjælp nu” title=””  width=”160″  opennewwindow=”no”    textcolor=”#ffffff”]

Af: Heidi Jacobsen