Mindfulness

Mindfulness handler om at være nærværende tilstede i nuet. At være opmærksomt tilstede og få mest muligt ud af livet lige nu. De fleste mennesker har tendens til at lade opmærksomheden være optaget af fortid eller fremtid – bekymringer og tanker om noget der er sket eller noget der skal ske. Den slags tanker og bekymringer kan stjæle rigtig meget liv, da oplevelsen af det der er lige nu går mere eller mindre tabt.

Mindfulness hjælper med nærvær i nuet

Ofte er der en forståelig grund til at tanker og opmærksomhed trækker i bestemte retninger – måske er der noget i nuet som er svært at være tilstede i – svære følelser eller tanker der kører i rutefart.

Med mindfulness øvelser kan man få hjælp til at være mere nærværende i nuet og dermed få mere ud af sit liv.

Mindfulness er bl.a. meget brugbart til stress håndtering. Men er også hjælpsom i mange andre situationer…

Mindfulness i kombination med terapi

Har du lyst til at lære mindfulness, og evt kombinere det med terapi? Det kan fx være en rigtig god behandlingsform hvis du er ramt af stress, angst, sorg eller store bekymringer.

Ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen over mit billede og skriv mig en mail. Du er velkommen i mit behagelige terapirum i Randers, hvor det er nemt at komme til fra hele Østjylland.

Jeg kombinerer gerne terapi og mindfulness øvelser på forskellige måder afhængigt af den konkrete problemstilling / situation.  Fx er mindfulness også en integreret del af den nyeste kognitive terapiform – ACT – se også min side om ACT.

Af: Heidi Jacobsen