Terapi

At gå i terapi er at tillade en helt udenforstående person at træde med ind i dit personlige univers, og for en tid følges med dig igennem et stykke af dit liv – oftest i noget der gør ondt eller er svært.

Når mennesker kommer i terapi hos mig, ser jeg det som min opgave at hjælpe med at skabe muligheder for en ønsket forandring. Alle mennesker kører fast i uønskede riller gennem livet, og det kan være vældig svært selv at få skabt den ønskede udvikling.

Har du brug for at skabe en forandring i dit liv, er terapi måske noget for dig! Eller har I brug for at skabe en forandring i jeres parforhold er parterapi måske noget for jer!

Find dine styrker og svagheder gennem terapi

Alle mennesker har både styrker og svagheder – jeg ønsker igennem terapien at hjælpe dig til at udnytte og udvikle dine ressourcer, og samtidig at kunne leve med dine svagheder på en god måde.

Nogle gange er det nødvendigt at få bearbejdet oplevelser eller erfaringer, som forstyrrer, hæmmer eller fastlåser dig i dit nuværende liv. En tur tilbage til fortiden kan være nødvendig for at den ikke skal styre nutiden.

Terapien kan dreje sig om mange forskellige ting – jeg hjælper gerne med at få indkredset problemstillinger, hvis det hele bare opleves kaotisk og uoverskueligt.

Se overskrifter på en række almindelige problemstillinger under “Individuel terapi”
eller hvis det drejer sig om problemer i dit parforhold, se under “Parterapi”

Hvad der foregår i terapien er selvfølgelig under fuldstændig tavshedspligt !!

Ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen over mit billede og skriv mig en mail, så vender jeg tilbage snarest! Jeg finder en hurtig tid og har fleksible tider.

Min praksis ligger i Randers, hvor det er nemt at komme til fra hele Østjylland.

Af: Heidi Jacobsen