Anbefalinger

Føler mig stærkere og mere hel

“Jeg kan bestemt anbefale Heidi! Jeg opsøgte hende i forbindelse med min sygdomsramte far og oveni stressrelaterede tanker om mit arbejde. Hun har hele vejen igennem været fantastisk til at lytte og sætte sig ind i min situation – og i samme omgang forstå og gennemskue de forskellige lag, jeg består af som menneske, på en venlig og uformel måde. Hun forstod med det samme hvilke redskaber, der ville fungere for mig. Og det, jeg særligt havde brug for, var en person, der lyttede og forstod min sorg og frustration, og mangel på at udtrykke den for mig selv, og der var Heidi en fantastisk hjælp – personlig og faglig på én og samme gang. Samtalerne forløb i trygge rammer i hendes fine lokaler, og kontakten udover sessionerne var dejligt personligt. Det har uden tvivl været det hele værd! Heidi har vist mig vejen til at åbne mere op for mine følelser, tanker og refleksioner, og vist mig hvordan jeg kan bruge dem som en fordel og værktøj til at håndtere sorg, stress og frustration – og til at komme tættere på mennesker, jeg holder af. På mange måder føler jeg mig som et stærkere og mere helt menneske. Tak Heidi!”

Louise